Een uitdagende baan voor jou!

Zuiderlucht is een onafhankelijk maandblad voor kunst en cultuur met een printoplage van 20.000, verkrijgbaar op 600 plekken in Zuid-Nederland en Vlaanderen. Digitaal is ZL beschikbaar op zuiderlucht.eu en als e-paper via zuiderlucht.eu/e-paper. Zuiderlucht bestaat sinds 2007 en is in frequentie en oplage het grootste cultuurblad van Nederland. Voor onze marketing en commercie zijn we op zoek naar versterking.

Je werkomgeving
Je werkt in een gedreven en collegiaal team dat je volop ondersteunt in je werkzaamheden. De commerciële taken worden beheerd door de bladmanager met wie je voortdurend in contact staat over lopende zaken, nieuwe aanbiedingen en (online) service. ZL is een kleine en flexibele organisatie met korte en persoonlijke lijnen, er is ruimte om te groeien en voor eigen ideeën. Zuiderlucht kan je een werkplek bieden in Maastricht of Eindhoven, veel zaken kun je ook op locatie afhandelen.

Je profiel
Idealiter heb je enige ervaring in de commercie, belangrijker is gedrevenheid en committment. Je hebt een affiniteit met kunst en cultuur, en journalistiek. Je gaat vlot, vriendelijk en met de nodige durf te werk, bent betrouwbaar en flexibel pakt aanvragen en kansen snel op. Je gaat graag met mensen om, zoekt ze waar nodig op en belt zonder moeite. Je gaat vanzelfsprekend om met Word, Excel en mailprogramma’s en hebt ervaring met het werken in een CRM systeem.

Je taken
Als medewerker in de commercie benader je potentiële adverteerders, vooral cultuurinstellingen, (semi-)overheden en bedrijven in Noord-Brabant, Limburg en Vlaanderen. Je onderhoudt het bestaande klantennetwerk van Zuiderlucht én je werft en onderhoudt nieuwe contacten.

Je vergoeding
Je werkt op zzp-basis met de Stichting Zuiderlucht als opdrachtgever. Je ontvangt een basisvergoeding met daaraan verbonden heldere targets, aangevuld met een omzetafhankelijke fee.

Iets voor jou?
Neem contact op met bladmanager Christiane Gronenberg via c.gronenberg@zuiderlucht.eu of 0610 661205.